Loading...

VetDigitalTraining MODULE#9 Deel 1&2 : Sta achter je prijzen! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MODULE #9 Deel 1&2

Sta achter je prijzen!

Het prijsbeleid vertelt veel over de identiteit van een bedrijf en over de diensten en producten die aangeboden worden. Dat heeft invloed op de verwachtingen van de klanten. Welke prijzen je hanteert is dus iets waar je goed over na moet denken. Veel dierenartsen vinden dit lastig. Prijzen worden veelal bepaald zonder duidelijke strategie of onderbouwing. Een vergelijking met de omliggende praktijken is een veelgehoorde reden waarom de prijs de prijs is. Daarnaast ontbreekt het draagvlak binnen het team, wat tot discussie leidt en er regelmatig voor zorgt dat er niet of onvoldoende wordt doorgerekend.

 

Programma

Tijdens die tweedelige webinar ‘Sta achter je prijzen’ vertelt Gerco Bosch van veterinair adviesbureau digiRedo hoe je een doordacht prijsbeleid ontwikkelt.

Deel 1: 
Tijdens de eerste sessie bespreken we verschillende modellen en methodes rondom prijsbeleid en strategie. We kijken naar de relatie tussen prijs en de identiteit van een praktijk. We maken dit tastbaar met herkenbare voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

 

Deel 2:
Tijdens de tweede sessie laten we zien hoe je een kostprijs berekent, hoe je een gezonde marge bepaalt en hoe je je team hierin meeneemt. Zo begrijp je hoe de prijs naar de klant tot stand komt en weet je hoe je deze kunt verantwoorden.

 

 

Resultaat

Na deze twee webinars ben jij beter in staat om:
• een goede kostprijs te berekenen en een gezonde marge te bepalen;
• een passend prijsbeleid voor je praktijk te ontwikkelen;
• je team hierin mee te nemen;
• discussies met je klant over prijs op een goed en constructieve manier te kunnen voeren;

• achter je prijzen te staan.

Voor wie

• Praktijkeigenaren, maatschapsleden, praktijkmanagers en medewerkers van de dierenartsenpraktijk die betrokken zijn bij de ontwikkeling van het prijsbeleid van de praktijk. 

• Iedere medewerker in de DAP die beter wil begrijpen hoe tarieven tot stand komen en hoe je discussie daarover met klanten op een goede en constructieve manier kunt voeren.

 

VetDigitalTraining is een initiatief van Hill's Pet Nutrition en onderdeel van VetTube.

 

Module 1 tot 6: Engelstalige modules
Module 7 & 8: Nederlandstalige modules

MODULE #1 > Klik hier om de REPLAY te bekijken 
MODULE #2 > Klik hier om de REPLAY te bekijken
MODULE #3 > Klik hier om de REPLAY te bekijken 
MODULE #4 > Klik hier om de REPLAY te bekijken 
MODULE #5 > Klik hier om de REPLAY te bekijken
MODULE #6 > Klik hier om de REPLAY te bekijken
MODULE #7 > Klik hier om de REPLAY te bekijken
MODULE #8 > Klik hier om de REPLAY te bekijken

 

 


Webinar / nl / -

Gerco Bosch

van veterinair adviesbureau digiRedo. Gerco heeft als dierenarts gewerkt in de praktijk en aan de Universiteit Utrecht. Gevolgd door een studie bedrijfskunde en een carrière in het bedrijfsleven als marketing manager en general manager bij vooraanstaande bedrijven binnen de veterinaire markt. Een goede basis om ondernemers zoals jij verder te helpen!

You can obtain certified credits of continuing education (PFCC) from this video. In order to obtain credits, it is necessary to log into the website. If it is not a free video, you have to purchase it after having logged in. When you purchased the video, you can consult it in eLearning mode and obtain your credits.

There are no documents that can be downloaded for this video.