Loading...

VetDigitalTraining MODULE#8 (DEEL 1 & 2): Effectief social media gebruiken voor de dierenartsenpraktijk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MODULE #8

Social media webinar
«Effectief social media gebruiken voor de dierenartsenpraktijk»

Social media, wie gebruikt het niet voor de dierenartsenpraktijk? Vrijwel iedere praktijk heeft een Facebook pagina, een Instagram account of YouTube kanaal om in contact te komen met de dier-eigenaar.
Er wordt veel gepost; van aaibare puppy’s en kittens tot vermiste dieren en van ope-ningstijden gedurende de feestdagen tot de trainingen die de paraveterinairen en de dierenartsen hebben gevolgd. Op het ene bericht reageren heel veel volgers, op het andere bijna niemand.
Wat is het resultaat van al deze inspanningen? Waarom is de ene post succesvoller dan de ander? Wat wil je eigenlijk bereiken met Facebook? En hoe organiseer je dat dan?

🎬 Deel 1 (69 min.):

Welke social media is het meest geschikt, welke doelgroep wil je bereiken en wat is de juiste content?

🎬 Deel 2 (66 min):

Strategische vragen: wat wil je bereiken, hoe organiseer je dat en wanneer is het een succes

Voor wie
Deze webinars zijn geschikt voor alle medewerkers van de dierenartsenpraktijk en vooral die verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van de digitale media van de praktijk, zoals de social media, de website en de nieuwsbrieven.

 

 

 


Webinar / nl / -

Rene Van den Bos

René van den Bos is a veterinarian and owner of digiRedo, the veterinary consultancy in practice management and marketing.

René is an inspired trainer and consultant with a passion for digital marketing, helping veterinary practices use social media in a targeted way.

You can obtain certified credits of continuing education (PFCC) from this video. In order to obtain credits, it is necessary to log into the website. If it is not a free video, you have to purchase it after having logged in. When you purchased the video, you can consult it in eLearning mode and obtain your credits.

For this video, the following documents are available :

  • Notities VDT#8 (deel 1)
  • Notities VDT#8 (deel 2)

Please log in and/or buy the video to download these documents. In case of a free video, it suffices to log in to the website.